Hvem har vel ikke sittet i sofaen og kjeftet på dommeren under en fotballkamp? Eller sittet på kanten og bitt negler mens sekundene tikket ut i håndballkampen? Det er gøy alene, men å dele øyeblikkene med andre er halve moroa. Så er det ikke alltid man kan se på kampen sammen, det er da mobilen kommer inn i bildet.

Viktige apper for det sosiale

Snapchat, Instagram, WhatsApp, Facebook, Messenger og TikTok er apper som finnes på omtrent alle mobiler i disse dager. Gjennom disse sosiale appene kan man holde kontakten og diskutere hva som skjer. Det skaper et samhold selv om man sitter på hver sin side av landet. Gjennom sosiale medier kan man også dele spesielle øyeblikk med venner og familie. Som å la kompisen som ligger hjemme med influensa få ta del av stemningen av å være tilstede på stadion under årets siste fotballkamp.

Hvis vennegjengen er mer opptatt av kortspill kan dere spille sammen på mobilen. Benytt nettcasino for å spille live poker. Sats penger og utspill vennene dine med strategier som du finner på norskpoker.com. Finnes det egentlig noe bedre enn litt vennskapelig konkurranse? Den som vinner kan spandere middag neste gang dere møtes, slik at pengene går til fellesskapet.